Våra hjärtefrågor

om noft

Med passion, kreativitet och drivkraft hjälper vi människor att utvecklas och ta nästa steg i karriären. Vi matchar rätt kandidat med rätt spännande företag på marknaden. Vi arbetar utifrån kompetensbaserade rekryteringsprocesser där skill-set, erfarenhet och personlig lämplighet är avgörande i våra processer. Vi värdesätter olikheter och arbetar för fördomsfria och objektiva processer i alla våra steg. NOFT arbetar med omtanke för kandidat, konsult och kund. Vi värdesätter och motiveras av att bidra till våra kunders konkurrenskraft samtidigt som vi förmedlar trygghet och hållbara arbetsförhållanden till våra konsulter.

VÄRDEGRUND

NOFT anser att arbetsmarknaden skall erbjuda samma rätt till trygghet och hållbar arbetssituation vare sig du är konsult eller anställd.

I vår NOFT community erbjuds du kompetensutveckling, varierande uppdrag för din unika profil, samhörighet med likasinnade samt möjligheten att bidra till en bättre värld tillsammans. 

Vi ser GIG- ekonomin som en möjlighet för företag att lösa sin framtida kompetensförsörjning i en allt mer konkurrensutsatt värld.

TJÄNSTEUTBUD

Det vi gör bäst: 

  • Rekrytering, search & headhunting
  • Förmedlar och matchar konsult för rätt uppdrag
  • Interimsuppdrag (HR eller rekrytering)